Skip to main content Skip to search

Persondatapolitik

Datapolitik for 2A Revision ApS

Introduktion

Denne side indeholder oplysninger om 2A Revision Persondatapolitik og hjemmesidepolitik.

Vi har samlet alt om vores persondatapolitik i en samlet fil, som du kan finde og læse her: Persondatapolitik 2A Revision ApS her.


Udvidet information om hjemmesidens håndtering af data og cookies

Når du accepterer cookies på vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af annoncering. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og frabede dig brug af cookies på websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

På hjemmesiden 2arevision.dk går vi meget op i, at du som bruger sikkert og trygt kan benytte hjemmeside og kontakt formular til at komme i kontakt med 2A Revision. De oplysninger du sender gennem hjemmesidens kontaktformular bliver kun sendt til Revisor Heidi Andersen og hendes medarbejdere og det vil kun være relevante og betroede medarbejdere hos 2A revision, der kan se og har adgang til disse informationer. Endvidere sendes de for din sikkerheds skyld igennem en krypteret forbindelse.

For din tryghed oplyser vi herunder om datapolitikken på 2ARevision.dk.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Privatliv og sikkerhed.

Beskyttelse af personoplysninger og dermed dit privatliv bliver taget meget alvorligt hos 2A Revision. På denne side kan du læse mere om, hvordan vi beskytter dine data, og hvad det betyder for dig, når du benytter hjemmesiden. For at sikre maksimal beskyttelse af dit privatliv, er det naturligt for os, at vi overholder alle bestemmelser vedrørende databeskyttelse.

Hvad er personlige oplysninger?

Personlige oplysninger er oplysninger, der identificerer dig som enkeltperson. Dette kan f.eks. være dit navn, adresse, telefonnummer eller e-mail. Ikke-personlige data er oplysninger, som f.eks. hvor ofte man besøger hjemmesiden.

Databehandling og databeskyttelsesagentur.

På siden 2Arevision.dk findes to agenturer der behandler data. For det første er Revisor Heidi Andersen dataansvarlig for virksomheden, hvilket også betyder det hun er Heidi Andersen selv, der behandler eventuelle personfølsomme oplysninger afgivet gennem hjemmesidens kontakt formular. Som databehandler benytter 2ARevision.dk Magger IT Solutions I/S, der står for hjemmesiden og vedligehold heraf. Derfor er Magger IT Solutions I/S databehandlere for 2ARevision.dk. Magger IT Solutions I/S har ingen adgang til personlige oplysninger om hverken kunder eller andre brugere på 2Arevision.dk, hverken gennem data opsamlet ved brug af hjemmesiden eller sendt gennem hjemmesidens kontaktformular. Magger IT Solutions har derfor kun adgang til generelle forbrugs data, der benyttes til optimering og vedligehold af hjemmesiden.

For kontakt eller spørgsmål til dataansvarlig og hvilke oplysninger den dataansvarlige ligger inde med i henhold til oplysningspligten af den europæiske persondataforordning kan du skrive til hia@2arevision.dk. For kontakt eller spørgsmål til databehandler Magger IT Solutions I/S kan du skrive til kontakt@maggerit.dk.

Indsamling, behandling og brug af personoplysninger hos 2ARevision.dk.

Personlige oplysninger indsamles udelukkende, ved brug af hjemmesidens kontaktformular og er kun tilgængeligt for Revisor Heidi Andersen og hendes medarbejdere i 2A Revision. Salg eller videreformidling af adresser eller oplysninger til tredjemand vil aldrig kunne finde sted. Formålet med indsamlingen af data er for dig at komme i kontakt med 2A Revision.

Sikkerhed og SSL-teknologi.

2A Revision.dk anvender tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte data mod utilsigtet eller bevidst manipulation, tab, ødelæggelse eller uautoriseret adgang. Disse sikkerhedsforanstaltninger bliver revideret og ajourført i takt med den teknologiske udvikling. Overførslen af personoplysninger fra hjemmesiden til Heidi Andersen bliver gjort gennem en krypteret SSL forbindelse (SSL proces, Secure Socket Layer).

Tilgængelighed, annullering og indsigelsesrettigheder.

Du kan altid henvende dig til os, hvis du ønsker at få slettet dine data fra 2ARevision.dk helt eller delvist. Kontakt blot den relevante instans på ovenstående mailadresser.

Google Analytics

Denne hjemmeside bruger Google Analytics, en tjeneste for webanalyse leveret af Google Inc. (“Google”). Google Analytics bruger “cookies”, som er tekstfiler placeret på din computer, for at analysere din brug af hjemmesiden. De oplysninger, der genereres af den cookie, om dit brug af dette websted (herunder din IP-adresse) sendes til en Google server i USA og bliver opbevaret dér. Google vil bruge disse oplysninger til at analysere din brug af websiden, udarbejde rapporter om webside aktiviteter for websidens ejer samt tilbyde andre services i forbindelse med websideaktivitet og internetbrug/ internettjenester. Google vil sende disse oplysninger til tredjemand, såfremt loven kræver det, eller hvis tredjemand bearbejder disse data på Googles vegne. Google vil ikke sammenstille din IP adresse med andre data, som Google opbevarer. Du kan afvise brugen af cookies ved at vælge de relevante indstillinger i din browser, men vi vil påpege, at visse funktioner ikke længere vil være tilgængelige. Ved at bruge dette websted accepterer du behandlingen af dine data af Google på den foroven beskrevede måde.

WordPress

Denne hjemmeside benytter WordPress som CMS system (Content Management System). Dette system benytter sig af en række tekniske cookies, der samlet set er til for at forbedre oplevelsen af at bruge hjemmesiden. Der er intet i disse cookies der er personhenførbart på nogen måde. Derfor er disse cookies udelukkende til for at teknisk at forbedre oplevelsen med hjemmesiden.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: hia@2arevision.dk . Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Registreret Revisor Heidi Andersen
Vesterballevej 5,
7000 Fredericia
Telefon: +45 30 67 47 22
Email: hia@2arevision.dk